• darkblurbg
  Geniet van een heerlijke wasmassage
 • darkblurbg
  Traditioneel scheren met open mes
 • darkblurbg
  Dames, heren en kinderen
 • darkblurbg
  Pro-Hair

Fusio Dose ritueel

Gepubliceerd op: 07-07-2017

Fusio Dose; een ritueel dat start met een haardiagnose. Het doel: een op maat gemaakte oplossing bieden voor een specifiek haarprobleem.

Kérastase heeft een Fusio- Dose behandeling ontwikkeld die uit twee delen bestaat: de Concentré & de Booster.

De behandeling bestaat uit twee delen: het begint met de Concentré waarna deze wordt aangevuld met de Booster. De combinatie van deze Kerastase producten zorgen ervoor dat jouw haar weer herstelt, haar natuurlijke balans weer vindt en gaat glanzen als nooit tevoren!

De primaire en secundaire behoefte van het haar wordt door de kapper vastgesteld. De primaire behoefte heeft betrekking op de conditie van het haar en bepaalt de keuze van de Concentré. De secundaire behoefte, in lijn met de specifieke behoeftes van de klant, bepaalt de keuze van de Booster.

Na de professionele diagnose van het haar, stelt uw kapper het Fusio-Dose ritueel voor dat aangepast is aan uw behoeftes. Hij bereidt de gepersonaliseerde verzorging op basis van geconcentreerde actieve ingrediënten, om een verzorging op maat aan te kunnen bieden met een onmiddellijke en langdurige transformatie van het haar als resultaat.

Het Fusio-Dose ritueel kan gecombineerd worden met een andere service in het salon zoals een kleuring, knippen of stylen.

Exclusief beschikbaar in een Kérastase salon zoals Pro-Hair.